Svenbo økologisk (kg)

Svenbo økologisk (kg)


Produktionen
af danske emmentaler begyndte i 1898, men den danske emmentaler fik
efterhånden et større vandindhold end originalen og blev derfor en
blødere ost, dog stadig med en sød, nøddeagtig smag. Osten tiltalte det
amerikanske marked, men også danskerne kunne lide den lidt blødere
emmentalertype, der har sit navn efter byen Svendborg, hvor den først
blev udviklet og produceret.
Om Gundestrup Mejeri og Bryghus:
I 2007 overtager Jørn Hoff det tidligere andelsmejeri og starter
produktionen af rygeost, og I dag er han storleverandør af den fynske
specialitet til butikker og restauranter på det danske marked. Siden er
ølproduktionen kommet til, og her gør Jørn Hoff som den eneste i
Danmark brug af et helt særligt bryggekoncept, hvor han bruger
biproduktet valle fra osteproduktionen i det 1000m2 store mejeri ved
siden af.

Ingredienser:
Pasteuriseret ko mælk, Mælkesyrekultur, osteløbe, salt, kalcium, E251

Scroll til toppen

For erhvervskunder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.