Maribo øko (kg-pris) – 1 hel ca. 10 kg

Maribo øko (kg-pris) - 1 hel ca. 10 kg


Maribo
er den eneste håndæltet ost der laves. Dette giver osten en god
struktur med mange små, tætsidende huller. En Maribo ost minder om en
gouda ost, og blev før 1952 solgt som en håndæltet gouda. Navnet Maribo
stammer fra byen Maribo på Lolland.
Mariboen er halvfast løbeost, gullig, tør skorpe. Om Gundestrup Mejeri
og Bryghus:
I 2007 overtager Jørn Hoff det tidligere andelsmejeri og starter
produktionen af rygeost, og I dag er han storleverandør af den fynske
specialitet til butikker og restauranter på det danske marked. Siden er
ølproduktionen kommet til, og her gør Jørn Hoff som den eneste i
Danmark brug af et helt særligt bryggekoncept, hvor han bruger
biproduktet valle fra osteproduktionen i det 1000m2 store mejeri ved
siden af.

Ingredienser:
Pasteuriseret ko mælk, mælkesyrekultur, osteløbe, salt, kalcium, E251

Scroll til toppen

For erhvervskunder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.