Maribo øko (kg-pris) – 1 hel ca. 10 kg

Maribo øko (kg-pris) - 1 hel ca. 10 kg

Ingredienser:Pasteuriseret ko mælk, mælkesyrekultur, osteløbe, salt, kalcium, E251

Maribo er den eneste håndæltet ost der laves. Dette giver osten en god struktur med mange små, tætsidende huller. En Maribo ost minder om en gouda ost, og blev før 1952 solgt som en håndæltet gouda. Navnet Maribo stammer fra byen Maribo på Lolland.
Mariboen er halvfast løbeost, gullig, tør skorpe.

Om Gundestrup Mejeri og Bryghus:
I 2007 overtager Jørn Hoff det tidligere andelsmejeri og starter produktionen af rygeost, og I dag er han storleverandør af den fynske specialitet til butikker og restauranter på det danske marked. Siden er ølproduktionen kommet til, og her gør Jørn Hoff som den eneste i Danmark brug af et helt særligt bryggekoncept, hvor han bruger biproduktet valle fra osteproduktionen i det 1000m2 store mejeri ved siden af.

Scroll til toppen

For erhvervskunder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.